Top
 

За нас Туроператор и Туристическа агенция “Азмара” ООД

Нашата философия и мисия

АЗМАРА 

 Пътувай, за да намериш себе си

Azmarra е туристическа компания, чиято цел е да Ви помогне да превърнете своето въобръжаемо пътуване в наистина необикновено изживяване, такова което да удовлетвори Вашите ценностни потребности и да обогати личността ви с онези нови знания и впечатления, които да бъдат стъпка към прогрес.

Ние вярваме, че пътуването не е бягство, а в същността си – обнвовяване. Човек си е починал истински, ако придобие по-съзидателна гледна точка за живота си и обкръжаващия го свят. Ние наистина се нуждаем от това в този забързан век. Имаме нужда да се вгледаме навътре, да се задълбочим. Да имамме време да помислим, но не стоейки на един стол, а напротив, движейки се, в изследване и наблюдение на онова, което ни впечатлява от маршрута. В този смисъл пътуването е “среща със самия себе си“.  Пътувайки ние се “събуждаме” от застоялото ежедневие или свръхнатоварването в множество дейности, и преживяваме радост от разнообразието, красотата и чудатостите на новите земи по които лично стъпваме. Когато човек пътува открива нови пътища към себе си, пътища към хората с които живее, общува и обменя опит. Така връщайки се в своя дом и родина намира отговори на въпроси, осмислящи ежедневните му трудове и грижи.

Нашата мисия е чрез пътуването да направим културното наследство и уроците от историята по-близки за нашите клиенти. Споделяйки познанието и подчертавайки значимостта на най-добрите примери за изкуство, архитектура, изследвайки историческия контекст, музейни експонати, разглеждайки в дълбочина релефа, природните дадености и достиженията на човешката цивилизация, ние търсим невидимите съкровища, ценностите и добродетелите, които нашите предци и добрите лидери на човечеството всред поколенията са ни завещали.

~

AZMARRA

 Travel to find yourself

~

Цели и подход

A z m a r R a 

Travel to find Yourself

Azmarra ~ Стил и подход на работа

  • Екипът на Azmarra не обменя единствено информация и факти със своите клиенти. Ние винаги се стремим да ви помогнем да направите най-добрия избор, да получите адекватна представа за предлаганите услуги и мястото, към което сте се запътили, така че да се сбъднат добрите очаквания.
  • Опит: фирмата ни е създадена през 2011 година. Притежаваме лиценз за туроператор и туристически агент. Седалище на туристическа компания “Азмара” ООД е офисът ни на бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” 141. Още от самото си създаване и понастоящем фирмата работи предимно с профил изходящ туризъм като предлага на своите клиенти: самолетни билети, хотелски резервации в чужбина и в България, екскурзии в Европа, Азия и цял свят, както и изработва индивидуални оферти за ски почивки в Алпите и екзотични дестинации: Малдиви, Сейшели, Мавриций, Бали и др.
  • Ние ценим нашите клиенти, доверието между нас е важно на всеки един етап от реализацията на пътуването и държим на качеството.
  • Ние ще ви помогнем да осъществите вашите планове за пъешествие, като развием идеята ви и я обогатим, така че това да бъде наистина едно незабравимо преживяване.
  • Azmarra цени уюта и обстановката. Нашият екип пътува, проучва и анализира палитрите на предлаганите дестинации, както и реалното качество на хотелите – материалната им база, хигиена и обслужване на персонала. Така се надяваме да отмахнем всяко Ваше притеснение, за да си починете от отрудените дни или да се освободите от стреса на ежедневието.
  • За нас е истинско удовлетворение да бъдем повод за Вашата радост, като Ви предоставим мост към опознаването на нови държави, народи и култури. Ще свържем заедно парчета от пъзела на световната история, кулинарните традиции, изкуство,  религиозни и духовни наследства.

Azmarra ~ Ценова политика

  • Стремим се да предлагаме добри цени и правим допълнителни отстъпки за семейства (от общата цена за всички пътуващи), за редовни клиенти и за групи.
  • Ценовата ни политика е гъвкава и с индивидуален подход към типа пътуване, бюджета и възможностите на всеки клиент, който реши да закупи от нас организирано пътуване или пък самолетен билет + хотел за дадена дестинация.

Нашата цел е с необходимите усилия и познания да открием най-добрият за Вас вариант за пътуване, който отговаря максимално на Вашите търсения, планове и нужди. Значително и важно е съчетанието на взаимните ни опит и въображение, за да осъществим очакваното от Вас пътуване – балансирано и вълнуващо.

Не се колебайте да ни се обадите и да ни направите съпричастни на своите идеи и представи за Вашето пътуване, екскурзия или почивка !
Нека ние се погрижим за тях, а Вие стягайте куфарите !

~

А  З  М  А  Р  А

 Пътувай за да откриеш себе си 

~

изберете вашия празник

изберете вашата почивка

изберете вашата екскурзия

изберете вашия круиз

AЗМАРА ВИ ПРЕПОРЪЧВА

Екипа на туристическа агенция Азмара избра за Вас пътувания, които счита за актуални, интересни, дори провокиращи! Гарантирано е добро съотношение качество - цена.