Top
 

Отзиви от клиенти

~ Тук е мястото където можете да споделите своето мнение за пътуването Ви, организирано от "Азмара" - туристическа агенция и туроператор ~

Tunis A to Ja

Maya from Azmarra helped with patience and professionalism and patience chose the best trip for my needs in this covid restricted situation in the best possible way. She filled all the required documentation and made sure that all my questions were answered. She is the best and I always call her to make decisions and trips to exotic destinations. Thank you Maya, Tunis was excellent adventure, changing hotels and seeing so many historical and antient places in a friendly and safe envornoment.

Stefka Nikoltcheva

Професионализъм, който заслужава доверие.

Препоръчвам агенция Азмара без никакво колебание. Отношенията ни датират от преди много години,когато ни организрираха чудесна ваканция на нашето черноморие. Две години ходихме на това място и децата бяха във възторг. Но най-голямото доказателство за това, че напълно можем да се доверим и облегнем на организацията на Азмара, получихме тази година. Синът ми за първи предприемаше далечно презокеанско пътуване, за което аз като майка много се притеснявах. Всичко беше чудесно организирано и с голяма грижа Мая /туропреторът/ беше винаги на линия за въпроси и непредвидени ситуации, които възникнаха по време на пътуването. Изключително съм благодарна и желая на Азмара много успех и да продължават да споделят с нас нови приключения и пътувания към самите нас, каквото е и логото им 🙂

Ася Георгиева Василева

facebook отзив – Благодаря за оказаната помощ в кризисни ситуации!

Любомир Венциславов Василев

Facebook отзив – Благодарим за съветите и отзивчивостта.

 

Asya Georgieva

Пак ми се пътува

Musei Capitolini and Campidolio

Само се обадихме в Азмара, че искаме да посетим Рим и те се погрижиха за всичко: самолетни билети, уютно ретро апартаментче под наем близо до Метро станция, изпълнима програма за всеки ден със закупени билети за забеюежителностите (и всичко на добри цени). Работих си до последно и се запознах с детайлите чак в самолета. Беше чудно и пак ми се пътува 🙂

Надежда Димитрова Георгиева

екскурзии

От години ползваме услугите на агенция Азмарра и сме много доволни от коректността, вниманието
и обслужването.
Тази година посетихме Петербург,Талин, Хелзинки и Стокхолм. Екскурзията беше прекрасна.
И занапред ще ползваме услугите ви!
Успех!
Б. и Ж. Попови

Благодат Славейкова Попова

С грижа и внимание

С грижа и внимание агенцията откликва на конкретните изисквания на клиентите си.”Клиентите са ни скъпи” за персонала на Azzmara не е само рекламен трик. Препоръчвам горещо!

Добрина Тодорова Тодорова

Благодаря за прекрасната екскурзия до Израел

Благодаря за прекрасната екскурзия до Израел! Останахме изключително доволни от цялостната организация, точността и всеотдайността на екипа, които ни позволиха да видим възможно най-много и да се почувстваме обгрижени и сред приятели! Имаме незабравими спомени!

Ния Нейкова-Атанасова

Благодаря на екипа на Азмара

Благодаря на екипа на Азмара за отделеното време и внимание за организиране на нашите почивки на остров Корфу и Халкидики, Гърция. С тяхна помощ направихме най-удачния избор по отношение на цена, комфорт и логистика. Азмара ще бъде първият ни избор при следващото пътуване.

Петър Здравков Манолов

Facebook отзив – изключително добра организация

Irina Valtcheva

Facebook отзив – почивка във Велинград

Rymiana Rymi

Коректност и лично отношение

Бих препоръчала Азмара на всеки мой приятел, тъй като лично съм се убедила в коректността и експедитивността с която работи екипа. Голямо предимство е, че офиса е на много комуникативно място. Личното отношение в тези взаимоотношения е много важно. Пожелавам ви успех!

Desislava Maneva

Facebook отзив – посещение на панаир в Германия

Иван Тодоров

Facebook отзив – служебно пътуване

Елица Александрова

До екипа на туристическа агенция Азмара

Благодаря, за възможността да съм част от прекрасния колектив на туристическа агенция Азмара ООД. Туроператорските разработки, които осъществихме ме удовлетворяват и вдъхновяват за нови хоризонти и възможности. Надявам се да допринесем масимално на всеки пътешественик за неговата предварителна информираност и подготовка относно избраната от него дестинация. Благодарен съм за творческата атмосфера, която развива самия мен, но и създава възможност за осмисляне на целта на дадено пътуване, разгръщане на идеите и реалистичните престави за дестинация, култура, история и не на последно място – качество на хотелските услуги.
Azmarra – Travel to find yourself

Радослав Николов

Вашият отзив

Strong Testimonials form submission spinner.

Задължително поле

Въведете трите си имена.
Въведете email адрес.
Въведете име към Вашия отзив
Какво мислите за нас? Напишете Вашия отзив.
rating fields