Top
 

Отзиви от клиенти

~ Тук е мястото където можете да споделите своето мнение за пътуването Ви, организирано от "Азмара" - туристическа агенция и туроператор ~

Професионализъм, който заслужава доверие.

Препоръчвам агенция Азмара без никакво колебание. Отношенията ни датират от преди много години,когато ни организрираха чудесна ваканция на нашето черноморие. Две години ходихме на това място и децата бяха във възторг. Но най-голямото доказателство за това, че напълно можем да се доверим и облегнем на организацията на Азмара, получихме тази година. Синът ми за първи предприемаше далечно презокеанско пътуване, за което аз като майка много се притеснявах. Всичко беше чудесно организирано и с голяма грижа Мая /туропреторът/ беше винаги на линия за въпроси и непредвидени ситуации, които възникнаха по време на пътуването. Изключително съм благодарна и желая на Азмара много успех и да продължават да споделят с нас нови приключения и пътувания към самите нас, каквото е и логото им 🙂

Ася Георгиева Василева

facebook отзив – Благодаря за оказаната помощ в кризисни ситуации!

Любомир Венциславов Василев

Facebook отзив – Благодарим за съветите и отзивчивостта.

 

Asya Georgieva

Пак ми се пътува

Musei Capitolini and Campidolio

Само се обадихме в Азмара, че искаме да посетим Рим и те се погрижиха за всичко: самолетни билети, уютно ретро апартаментче под наем близо до Метро станция, изпълнима програма за всеки ден със закупени билети за забеюежителностите (и всичко на добри цени). Работих си до последно и се запознах с детайлите чак в самолета. Беше чудно и пак ми се пътува 🙂

Надежда Димитрова Георгиева

екскурзии

От години ползваме услугите на агенция Азмарра и сме много доволни от коректността, вниманието
и обслужването.
Тази година посетихме Петербург,Талин, Хелзинки и Стокхолм. Екскурзията беше прекрасна.
И занапред ще ползваме услугите ви!
Успех!
Б. и Ж. Попови

Благодат Славейкова Попова

С грижа и внимание

С грижа и внимание агенцията откликва на конкретните изисквания на клиентите си.“Клиентите са ни скъпи“ за персонала на Azzmara не е само рекламен трик. Препоръчвам горещо!

Добрина Тодорова Тодорова

Благодаря за прекрасната екскурзия до Израел

Благодаря за прекрасната екскурзия до Израел! Останахме изключително доволни от цялостната организация, точността и всеотдайността на екипа, които ни позволиха да видим възможно най-много и да се почувстваме обгрижени и сред приятели! Имаме незабравими спомени!

Ния Нейкова-Атанасова

Благодаря на екипа на Азмара

Благодаря на екипа на Азмара за отделеното време и внимание за организиране на нашите почивки на остров Корфу и Халкидики, Гърция. С тяхна помощ направихме най-удачния избор по отношение на цена, комфорт и логистика. Азмара ще бъде първият ни избор при следващото пътуване.

Петър Здравков Манолов

Facebook отзив – изключително добра организация

Irina Valtcheva

Facebook отзив – почивка във Велинград

Rymiana Rymi

Коректност и лично отношение

Бих препоръчала Азмара на всеки мой приятел, тъй като лично съм се убедила в коректността и експедитивността с която работи екипа. Голямо предимство е, че офиса е на много комуникативно място. Личното отношение в тези взаимоотношения е много важно. Пожелавам ви успех!

Desislava Maneva

Facebook отзив – посещение на панаир в Германия

Иван Тодоров

Facebook отзив – служебно пътуване

Елица Александрова

До екипа на туристическа агенция Азмара

Благодаря, за възможността да съм част от прекрасния колектив на туристическа агенция Азмара ООД. Туроператорските разработки, които осъществихме ме удовлетворяват и вдъхновяват за нови хоризонти и възможности. Надявам се да допринесем масимално на всеки пътешественик за неговата предварителна информираност и подготовка относно избраната от него дестинация. Благодарен съм за творческата атмосфера, която развива самия мен, но и създава възможност за осмисляне на целта на дадено пътуване, разгръщане на идеите и реалистичните престави за дестинация, култура, история и не на последно място – качество на хотелските услуги.
Azmarra – Travel to find yourself

Радослав Николов

Вашият отзив

Задължително поле

Въведете трите си имена.
Въведете email адрес.
Въведете име към Вашия отзив
Какво мислите за нас? Напишете Вашия отзив.