Top
 

Кампания – Бая Домиция

Почивки със самолет

Запознайте се с нашите предложения за почивка в Италия – Кампания 2024

Тази програма ще ви заведе на крайбрежието на Бая Домиция или Кампания, с полет до Неаполл Този невероятен град на южното крайбрежие на Италия, ще имате възможност да посетите с допълнителна екскурзия. Кампания е район богат на исторически и културни забележителности и разнообразна архитектура. Разглеждането им не само ще ви остави без дъх, но ще остане незабравим спомен за цял живот. Препоръчваме следните допълнителние екскурзии:

  • целодневна екскурзия до Позитано и Амалфи  – ако още не сте имали възможност да се докоснете до красотата на Амалфийското крайбрежие, не пропускайте тази екскурзия. Прекрасните гледки ще останат завинаги в сърцето ви. Ще пътувате с корабче. Имате 1 час в Позитано и 3 часа в Амалфи за самостоятелна разходка и моменти, в които да запечатате незабравими спомени.
  • целодневна ексурзия до Помпей и Везувийможе би това е не просто пътешествие в миналото, а възможност да осмислим ценността на собтвения си живот през призмата на онова, което ужасените жители на Помпей са преживели?
  • целодневна екскурзия до остров Капри с опция за разходка с лодка и Анакапри – островите винаги са места, на които се създава уникална автентична атмосфера и архитектура. Капри е една от перлите на Средиземноморието, която ни очарова от удивителния начин, по който миналото живее в настоящето, за да може и днес да се ползваме от плодовете на прежните поколения и да се възхищаваме на техния дух, който ни провокира към добро.

Отстъпки за семейства: 

Ние от Азмара ценим семейството като институция, която е основна градивна единица на обществото и е отговорна като среда за развитие на силни и добросъвестни личности, с което допринася за цялостното благоденствие на обществото. В същото време осъзнаваме сложността, пред която са изправени много български семейства особено днес. Затова Ви предлагаме специални семейни отстъпки:

  • 60 лв – за семейства от 2-ма възрастни или родител с дете (при двама пътуващи заедно)
  • 100 лв – за семейства с 1 дете (3-ма пътуващи) 
  • 150 лв – за семейства с 2 деца (при 4-ма пътуващи)

Отстъпката важи при резервация на почивка в ТА “Азмара” ООД и се приспада от общаат цена при окончателното плащане. Очакваме ви!