Top
 

Коста Аза’ар – Портокаловият бряг

Почивка със самолет в Испания

Запознайте се с нашите предложения за почивка а Портокаловия бряг – Коста Азаар 2023

С тази почивка в Испания ще бъдете в една от по-спокойните провинции – Кастейон. Нстаняването е на 3 км от курорта Пенискола, който ще разгледате с панорамна обиколка първия ден. Освен това Ви препоръчваме следните допълнителние екскурзии:

  • целодневна екскурзия до Валенсия
  • екскурзия до Морея – автентичен средновековен град с китни улички, безброй малки кафенета и магазинчета, на 1000 м надм. височина в сърцето на провинция Кастельон
  • екскурзия до пещерата Сан Хосе и Кастейон де ла Плана – с тази екскурзия освен, че ще посетите главния град на провинцията и ще се запознаете с типичната му архитектура, ще можете да преживеете и едно приключение, плавайки в подземна река при пещерата Сан Хосе.
  • екскурзия до Тарагона – място, което пази отлични примери за архитектура от времето на Римската имеприя – Акведуктутът на Феререс /висок 217 м и дълъг 26 м/, той е едно впечатляващо съоръжение, което ще заинтригува инженерната мисъл. Не по-малко вълнуващи са и другите основни забележителности – римския амфитеатър от II в. и катедралата на Тарагона.

Отстъпки за семейства: 

Ние от Азмара ценим семейството като институция, която е основна градивна единица на обществото и е отговорна като среда за развитие на силни и добросъвестни личности, с което допринася за цялостното благоденствие на обществото. В същото време осъзнаваме сложността, пред която са изправени много български семейства особено днес. Затова Ви предлагаме специални семейни отстъпки:

  • 60 лв – за семейства от 2-ма възрастни или родител с дете (при двама пътуващи заедно)
  • 100 лв – за семейства с 1 дете (3-ма пътуващи) 
  • 150 лв – за семейства с 2 деца (при 4-ма пътуващи)

Отстъпката важи при резервация на почивка в ТА “Азмара” ООД и се приспада от общата цена при окончателното плащане. Очакваме ви!