Top
 

Коста Бланка – Бенидорм

Почивка със самолет в Испания

Запознайте се с нашите предложения за почивка в Коста Бланка на крайбрежието до Валенсия – Коста Бланка 2023

С тази почивка в курорта Бенидорм ще можете да посетите Аликанте или Валенсия с вкл. в цената панорамна обиколка, в зависимост от пакета, който изберете по програмата. Освен това Ви препоръчваме следните допълнителние екскурзии, разкриващи очарованието на валенсианското крайбрежие:

  • екскурзия до Елче – стар средновековен град, който днес се слави с производството на обувки и Мистерията на Елче ЮНЕСКО (провежда се всяка година в катедралата Санта Мария) през август
  • ексурзия до Гуадалест – малко планинско градче със страхотна панорамна гледка и калдаръмени улици
  • екскурзия до Мурсия и Картахена – две пъстри дестинации с многолика архитектура. Мурсия пази арабското наследство, но има и прекрасни образци на дворци от Средновековието и Ренесанса. А Картахена е на крайбрежието.
  • екскурзия до Гандия – град, който е бил лятна резиденция на фамилията на Боржиите, където ще можете да видите специалния им замък, изграден в местен стил – валенсианска архитектура. Центърът на града се допълва от още интересни сгради – храма Санта Клара и кметството в стил нео-класицизъм и много палми.

Отстъпки за семейства: 

Ние от Азмара ценим семейството като институция, която е основна градивна единица на обществото и е отговорна като среда за развитие на силни и добросъвестни личности, с което допринася за цялостното благоденствие на обществото. В същото време осъзнаваме сложността, пред която са изправени много български семейства особено днес. Затова Ви предлагаме специални семейни отстъпки:

  • 60 лв – за семейства от 2-ма възрастни или родител с дете (при двама пътуващи заедно)
  • 100 лв – за семейства с 1 дете (3-ма пътуващи) 
  • 150 лв – за семейства с 2 деца (при 4-ма пътуващи)

Отстъпката важи при резервация на почивка в ТА “Азмара” ООД и се приспада от общата цена при окончателното плащане. Очакваме ви!