Top
 

Специални културно-познавателни пътувания

Това са нашата signature серия пътувания, която препоръчваме за търсещите необикновени преживявания!!
Вълнуваща екскурзия съчетваща исторически тур с уникалното преживяване на Интерактивен спектакъл - Мистериите на Лепеница и лекция на тема „Метода Гайд и приложението на древните технологии в модерната наука и трансцендентния анализ“.
2 дни/1 нощ.
Ирландия за ценители - пътуване във времето. 6 дневен тур, централни хотели 4* със закуска и богата тур. програма вкл. в цената, вкл. входни такси . Ще видите Дъблин, гробница на 3000г., клифовете на Мохер на Атлантическия океан, пивоварната на Tullamore Dew, скалата Кашел, градът на Св. Бригита и мн. др.
6 дни / 5 нощувки - 06.06./ 20.06./ 22.08.23
Този двуднвен тур ще ви направи свидетели на незабравимо и уникално преживяване Интерактивен спектакъл - Възкресението на Евридика, ще участвате и в лекция на тема "Древните извори и духовност, които стоят зад сценария и драматургията на "ВЪЗКРЕСЕНИЕТО НА ЕВРИДИКА".
2 дни/1 нощ.
Уникална ексурзия до Италия за ценители на вечното и непреходното, изразено в изкуството и архитектурата на Средновековието и Ренасанса. Започваме от 5 век и византийските мозайки на Равена, за да стигнем до зрелият Ренесанс на Флоренция. Картината се допълва от Болоня и вътрешността на Тоскана.
6 дни / 5 нощувки от 21.03.23 - 26.03.23