Top
 

За нас ~ Азмара ООД

За нас 

А з м а р а

 Пътувай за да намериш себе си

Azmarra е компания, създадена за да Ви помогне да превърнете своето въобръжаемо пътуване в необикновено изживяване, такова което да удовлетвори Вашите ценностни потребности и обогати личностните характеристики, които желаете да развиете у себе си.

В началото, пътуването е мечта, но не в смисъла на нещо илюзорно. То е нашият копнеж и представа за мястото, което искаме или трябва да посетим,… място, на което сме били и познаваме, или пък ни е напълно неизвестно и странно. Понякога въображението се ражда в един единствен миг или пък седмици наред се таи в нашето съзнание, връща се в мислите ни и създава приятно очакване за предстоящото. Докато тази идея се разгърне в нещо истинско – уникалното преживяване да стигнеш и да пребиваваш някъде, по работа или за удоволствие, тя изминава своя път. Нашата задача е да го направим по-лесен и приятен.

Ние вярваме, че пътуването не е бягство, но обновяване. Човек си е починал истински, ако придобие по-съзидателна гледна точка за живота си и обкръжаващия го свят. В този смисъл пътуването е среща със самия себе си. Пътувайки ние се “събуждаме” от застоялото ежедневие и преживяваме радост от разнообразието, красотата и чудатостите на новите земи по които лично стъпваме. Когато човек пътува открива нови пътища към себе си, пътища към хората с които живее, общува и обменя опит. Така връщайки се в своя дом и родина намира отговори на въпроси, осмислящи ежедневните му трудове и грижи.

 

 

 

~

А  З  М  А  Р  А

 Пътувай за да откриеш себе си 

~

От нас

A z m a r R a 

Travel to find Yourself

Azmarra ~ Философия и подход на работа

  • Екипа на Azmarra не обменя единствено информация и факти със своите клиенти. Добрата комуникация се дължи на нашето търсене да общуваме в среда на  добронамереност и вдъхновение.
  • Опит: фирмата ни е създадена през 2011 година, с лиценз от МИТ за туроператор и туристически агент. Седалище на туристическа компания “Азмара” ООД е офисът ни на бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” 141. Още от самото си създаване и понастоящем фирмата работи предимно с профил изходящ туризъм като предлага на своите клиенти: самолетни билети, хотелски резервации в чужбина и в България, екскурзии в Европа, Азия и цял свят, както и изработва индивидуални оферти за ски почивки в Алпите и екзотични дестинации: Малдиви, Сейшели, Мавриций, Бали и др.
  • Изграждаме трайни морални взаимоотношения на разбирателство и доверие чрез коректна и качествена работа.
  • Помагаме на пътешественика да реализира своето пътуване, като търсим да развием и подсилим акцента на неговата идея, за да преживее пълноценно смисъла на своето пътешествие.
  • Azmarra цени уюта и обстановката. Нашият екип пътува, проучва и анализира палитрите на предлаганите дестинации, както и реалното качество на хотелите – материалната им база, хигиена и обслужване на персонала. Така се надяваме да отмахнем всяко Ваше притеснение, за да си починете от отрудените дни или да се освободите от стреса на ежедневието.
  • За нас е истинско удовлетворение да бъдем повод за Вашата радост, като Ви предоставим мост към опознаването на нови държави, народи и култури. Ще свържем заедно парчета от пъзела на световната история, кулинарните традиции, изкуство,  религиозни и духовни наследства.

Azmarra ~ Ценова политика

  • Стремим се да предлагаме добри цени и правим допълнителни отстъпки за семейства (от общата цена за всички пътуващи), за редовни клиенти и за групи.
  • Ценовата ни политика е гъвкава и с идндивидуален подход към типа пътуване, бюджета и възможностите на всеки клиент, който реши да закупи от нас организирано пътуване или пък самолетен билет + хотел за дадена дестинация.

Нашата цел е с необходимите усилия и познания да открием най-добрият за Вас вариант за пътуване, който отговаря максимално на Вашите търсения, планове и нужди. Значително и важно е съчетанието на взаимните ни опит и въображение, за да осъществим очакваното от Вас пътуване – балансирано и  вълнуващо.

Не се колебайте да ни се обадите и да ни направите съпричастни на своите идеи и представи за Вашето пътуване, екскурзия или почивка !

Нека ние се погрижим за тях, а Вие стягайте куфарите !

 

 

 

~

А  З  М  А  Р  А

 Пътувай за да откриеш себе си 

~

ss

PRIVATE TRANSPORT

This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliqueenean sollicitudi

ss

DIVERSE DESTINATIONS

This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliqueenean sollicitudi

ss

DRINKS INCLUDED

This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliqueenean sollicitudi

ss

FAST BOOKING

This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliqueenean sollicitudi

Recommended Tours

No tours match your criteria